Jag tycker du ska ha UV gel naglar

Om du gillar den fantastiska utseendet på vackert hålls och underhålls naturliga naglar eller om du hatar gulnande falska utseendet på illa tillämpade akrylnaglar, eller om du känner att du inte bryr dig om dina egna naturliga naglar så bra som du borde, då du kommer att vara kär i dig r nya UV gel tips. Om du vill att dina egna naturliga naglar ska vara mer hållbara och starka, och om du vill att de ska ta mindre tid att underhålla utan att ge upp sin eleganta skönhet, då måste du försöka med en uppsättning av gel naglar tillämpas av en professionell spik tekniker.

UV-geler är en typ av konstgjorda eller falska spik förbättring, men de verkar inte ha samma stigma som dåliga akryl få (gulfärgning, Gauche, skadligt för den underliggande spiken, grov lukt, etc. jag kunde gå på…). Gel naglar verkar inte hålla så länge akrylnaglar och de måste bibehållas oftare, men de sista och i många fall ser mycket bättre än naturliga naglar ensam, och deras hög glans skönhet är un-matchas. UV-härdning gel kan också stärkas med glasfiber eller hållas kort om du är orolig för hur du missbruka dina ynkliga naglar nu. Gel naglar finns i ett stort urval av märkesnamn, typer och stilar och det finns några viktiga distinktioner att anteckna här. Den viktigaste punkten att komma ihåg nu är att det finns fyra typer av gel naglar, UV-härdning, och icke-UV-härdning.

En annan punkt är att det finns två typer av UV gel naglar, den första är nästan avlägsnas, och de är din standard UV gel naglar, den andra typen är fortfarande ganska svårt att ta bort, men de kräver inte att du ska odla dem helt ut. Om du är lite ny på gel naglar eller UV gel eller bara Fake naglar eller om åtaganden gör dig nervös (han är en bra kille, gå lätt på honom!) så ska du välja ”sug av” gel naglar, fråga din nagel teknik, hon kommer att behandla dina naglar rätt. Annars kan du bara komma igång med en standarduppsättning naglar och börja njuta av händerna mer än du har på länge. Om du är en praktiserande Nail Professional letar efter lite extra information, eller bara en spik buff som vill veta vad hon verkligen får in till, så ska du verkligen njuta av denna UV-Gel ansökan guide nedan:

Nu får vi använda några UV-geler

Steg 1 buff eller fil toppen av dina naglar för att ta bort alla naturliga glans och oljor du har. Applicera ett lager primer och låt det torka hela vägen.
Steg 2 Placera ett tunt ark UV-spik gel på toppen av nageln. Använd samma rörelse som du skulle göra om du applicerar Polish, borsta från nagelbanden till den fria kanten av din nagel.
Steg 3 sätt fingrarna under lampan under en tid av ca 2-3 minuter eller tills UV-gelen har torkat.
Steg 4 Tillsätt ett andra lager av Nagel gel till dina naglar. Du vill applicera en pärla av gel på din nagel och långsamt sprida eller flyta runt över hela din nagel är noga med att hålla den från att vidröra huden. Återigen, placera dina naglar under ljuset och låt dem torka.
Steg 5 Upprepa steg 4 att se till att fylla i alla åsar som kan ha bildats och släta ut formen på nageln. Ta dig tid med detta steg. Placera dina naglar tillbaka i ljuset för att låta dem torka en sista gång.
Steg 6 fila dina naglar med en nagel borr eller buffert för att uppnå den form du vill ha.
Nu har du chansen att verkligen njuta av din nya (eller en kunds nya) naglar. Ha kul, Läs mer, och alltid vara försiktig när du arbetar med din UV-Gel! Om du gillar den fantastiska utseendet på vackert hålls och underhålls naturliga naglar eller om du hatar gulnande falska utseendet på illa tillämpade akrylnaglar, eller om du känner att du inte bryr dig om dina egna naturliga naglar så bra som du borde, då du kommer att vara kär i dig r nya UV gel tips. Om du vill att dina egna naturliga naglar ska vara mer hållbara och starka, och om du vill att de ska ta mindre tid att underhålla utan att ge upp sin eleganta skönhet, då måste du försöka med en uppsättning av gel naglar tillämpas av en professionell spik tekniker.

UV-geler är en typ av konstgjorda eller falska spik förbättring, men de verkar inte ha samma stigma som dåliga akryl få (gulfärgning, Gauche, skadligt för den underliggande spiken, grov lukt, etc. jag kunde gå på…). Gel naglar verkar inte hålla så länge akrylnaglar och de måste bibehållas oftare, men de sista och i många fall ser mycket bättre än naturliga naglar ensam, och deras hög glans skönhet är un-matchas. UV-härdning gel kan också stärkas med glasfiber eller hållas kort om du är orolig för hur du missbruka dina ynkliga naglar nu. Gel naglar finns i ett stort urval av märkesnamn, typer och stilar och det finns några viktiga distinktioner att anteckna här. Den viktigaste punkten att komma ihåg nu är att det finns fyra typer av gel naglar, UV-härdning, och icke-UV-härdning.

En annan punkt är att det finns två typer av UV gel naglar, den första är nästan avlägsnas, och de är din standard UV gel naglar, den andra typen är fortfarande ganska svårt att ta bort, men de kräver inte att du ska odla dem helt ut. Om du är lite ny på gel naglar eller UV gel eller bara Fake naglar eller om åtaganden gör dig nervös (han är en bra kille, gå lätt på honom!) så ska du välja ”sug av” gel naglar, fråga din nagel teknik, hon kommer att behandla dina naglar rätt. Annars kan du bara komma igång med en standarduppsättning naglar och börja njuta av händerna mer än du har på länge. Om du är en praktiserande Nail Professional letar efter lite extra information, eller bara en spik buff som vill veta vad hon verkligen får in till, så ska du verkligen njuta av denna UV-Gel ansökan guide nedan:

Nu får vi använda några UV-geler

Steg 1 buff eller fil toppen av dina naglar för att ta bort alla naturliga glans och oljor du har. Applicera ett lager primer och låt det torka hela vägen.
Steg 2 Placera ett tunt ark UV-spik gel på toppen av nageln. Använd samma rörelse som du skulle göra om du applicerar Polish, borsta från nagelbanden till den fria kanten av din nagel.
Steg 3 sätt fingrarna under lampan under en tid av ca 2-3 minuter eller tills UV-gelen har torkat.
Steg 4 Tillsätt ett andra lager av Nagel gel till dina naglar. Du vill applicera en pärla av gel på din nagel och långsamt sprida eller flyta runt över hela din nagel är noga med att hålla den från att vidröra huden. Återigen, placera dina naglar under ljuset och låt dem torka.
Steg 5 Upprepa steg 4 att se till att fylla i alla åsar som kan ha bildats och släta ut formen på nageln. Ta dig tid med detta steg. Placera dina naglar tillbaka i ljuset för att låta dem torka en sista gång.
Steg 6 fila dina naglar med en nagel borr eller buffert för att uppnå den form du vill ha.
Nu har du chansen att verkligen njuta av din nya (eller en kunds nya) naglar. Ha kul, Läs mer, och alltid vara försiktig när du arbetar med din UV-Gel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *