Olika stilar av en kvinno tank top

Kvinnors toppar finns i många former och färger. Det finns olika stilar såsom ”spaghetti Strap ”. Den är gjord med två tunna remmar som går över varje axel och kan ha justerbara remmar också.

En annan typ är ”racer tillbaka Top ”. Det är den sportigaste casual tank med en trendig stil som kunde gå nästan med någon typ av byxor eller kjol.

Nästa kallas ”Muscle tee ”. Denna typ är som en t-shirt men har inte ärmar. Den har tjockare remmar än de flesta andra kvinnors tank toppar.

Också finns det ”Tube Top ”, som är en topp som inte har några remmar eller ärmar. Den passar precis under kvinno armarna.

En annan mycket söt damer topp är ”One-Shoulder Top ”, som bara har en rem på ena sidan av tanken. Den har mer av ett glamoröst och dressat utseende än de andra.

Den ”grimma Top ” är nästa på listan över tank toppar. Dess remmar går runt baksidan av halsen och antingen slips eller klippt tillsammans för en sexigare utseende.

Casual topp butiker är över hela världen och är mest populära i sommartid. När det är hett ute, många människor gillar att köpa en topp för att hålla från att bli för varmt i det fuktiga vädret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *