Hur man ser Slim i en aftonklänning

Är du en stor dam och du skulle vilja se smalare i en aftonklänning? Här är en guide om hur man gör det:

Uppmärksamma dina tillgångar

Du bör välja en aftonklänning som kommer att dölja dina problemområden. Till exempel, om du har en stor mage men snygga ben, bör du överväga att bära en knä-längd, Empire-midja klänning.

Den goda sidan med ett imperium midjan är att den passar precis under din byst och tyget faller smidigt över resten av kroppen och därmed dölja din stora mage.

Om du har en midsection eller höfter som du inte är stolt över att du ska bära en outfit med en störta eller utsmyckade urringning. Detta kommer att fästa uppmärksamheten mot dina axlar och ansikte därmed ta uppmärksamheten bort från din underkropp.

Använda tillbehör

Det främsta syftet med tillbehör är att få uppmärksamhet från problemområden. När du använder tillbehör måste du vara mycket försiktig för att uppnå perfekt resultat. Till exempel, som en stor kvinna bör du undvika tunga smycken på halsen, öronen och armarna. Du bör också undvika en hel del smycken som de kommer att ge en illusion av extra bulk.

Använd en upp-do

Hår som hänger över din aftonklänning kommer att få dig att framstå som fetare; Därför bör du gå för upp-göra frisyrer. Några av de mest populära stilar som du kan gå med inkluderar: Twisty Hawk, Grecian Lady, flätad älskling, geisha flicka, och Pincurl Deluxe. När du väljer rätt frisyr alltid överväga formen på ditt ansikte. Du bör också överväga din hud och hårfärg.

Välj lämpliga underkläder

Du bör se till att de underkläder som du bär är passande och inte visar i din klänning. Om du vill dölja några av de problematiska områden bör du överväga att köpa en form slitage som är utformad som en underställs. Till exempel kan du gå för magen-kontrollerande trosor.

Vara enkel

Om du är förvirrad av den bästa klänningen att gå för, bör du överväga att gå för en enkel svart klänning. Om du har stora bröst bör du hålla dig borta från en outfit med spaghetti remsor. Istället ska du gå för en outfit med grimma remmar. Du kan också gå för underkläder som hjälper dig att separera dina bröst.

Slutsats

Dessa är tips om hur man ser smalare i en aftonklänning. Att njuta av natten undvika en outfit som du är obekväm i oavsett hur smal det får dig att se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *